Over Bioamoles

Welkom bij Bioamoles

Bioamoles is een Vlaams bedrijf dat staat voor het “ontwikkelen” en “commercialiseren” van natuurlijke en kwalitatief hoogstaande voedingssupplementen.

De taak van Bioamoles is onder andere R&D en doeltreffende en vernieuwende producten op de markt brengen die alle noodzakelijke ingrediënten bevatten om het lichaam te ondersteunen bij het optimaal functioneren, vanuit de meerwaarde van systeemondersteuning.

De ontwikkeling van deze producten gebeurt in samenspraak met artsen en apothekers zodat wij uiteindelijk tot een optimaal en wetenschappelijk onderbouwd product kunnen komen.
Daarom zijn onze producten uniek door hun samenstelling en wetenschappelijk onderzoek.

Dit betekent dan ook dat er enkel en alleen gebruik wordt gemaakt van natuurlijke en meestal gestandaardiseerde grondstoffen van farmaceutische kwaliteit die allen wetenschappelijk ondersteund worden. Op sommige van onze producten worden zelfs gehaltebepalingen uitgevoerd door een erkend labo waardoor wij kunnen aantonen dat deze conform zijn. Onze productieprocessen beantwoorden aan de strengste normen (GMP en ISO 22000 standaard HACCP) waardoor ze volkomen veilig zijn in het gebruik. Bovendien is elk product genormeerd met een NUT-nummer, wat aangeeft dat het product genotificeerd is volgens de strikte wettelijke bepalingen van de Belgische overheid, die de strengste zijn in Europa. Binnenkort hebben ook alle producten een EAN-code (Europese Artikelnummering).

Bioamoles ondersteunt de lokale economie door bewust te kiezen voor lokale bedrijven voor productie, verpakking en verdeling van haar gamma.Wettelijke bepalingen

De Europese wetgeving schrijft voor dat een voedingssupplement dient om een gezonde mens gezond te helpen houden. Dat betekent dat het voor voedingssupplementen wettelijk verboden is om claims te maken die verwijzen naar ziekte of genezen.

Algemeen geldt dat een voedingssupplement geen vervanging is voor een gezonde voeding en levensstijl. Bij ziekte moet u een arts raadplegen. Voor een aantal natuurlijke stoffen verplicht de wet om een specifieke waarschuwing te vermelden inzake mogelijke interactie met de klassieke behandeling. Bij twijfel: raadpleeg uw arts of apotheker, zij kunnen bij Bioamoles alle nodige informatie opvragen.

Produit ajouté à votre panier

Produit ajouté à votre panier. Pas assez en stock - En rupture de stock

Produit ajouté à mes favoris

Les changements ont été enregistrés

Nous utilisons des cookies pour retenir vos préférences de langage et améliorer votre expérience de surf. En savoir plus[OK]