Hi, wij zijn Bioamoles!

 

Gespecialiseerd in kwalitatieve voedingssupplementen

 

Bioamoles is een Vlaamse KMO opgericht in 2017 en is gevestigd te Beernem. Naast ons eigen Bioamoles-gamma zijn we ook de officiële verdeler van alle Nutriphyt-producten voor de Vlaamse therapeuten. We gebruiken gestandaardiseerde grondstoffen van farmaceutische kwaliteit die allen wetenschappelijk onderbouwd zijn. 

Eén van de belangrijke pijlers van ons bedrijf!


Dit doen we door het ontwikkelen & aanbieden van hoogwaardige voedingssupplementen. We vinden het belangrijk om formules aan te bieden waarin weloverwogen combinaties van ingrediënten in de juiste verhoudingen aanwezig zijn en hierdoor een synergetische werking hebben.

 

Hoe herken je een kwalitatief voedingssupplement?

“De dokter van de toekomst zal geen medicijnen meer geven, maar zal zijn patiënten interesseren voor de zorg voor het menselijk lichaam, voor voeding en voor de oorzaak en de preventie van ziekte.”

(Thomas Edison, 1847)

 

Een uiterst interessante quote die volledig past binnen de visie & missie van Bioamoles. Bij Bioamoles geloven we sterk in de kracht en het zelfhelend vermogen van het lichaam. Daarom bieden we hoogstaande voedingssupplementen die het lichaam ten volle kunnen ondersteunen, maar vooral om eventuele klachten en ziektes te voorkomen. Preventie is key!

 

Naast een gezonde levensstijl hebben voedingssupplementen ook zeker een waardevolle plaats in het dagelijkse leven. Niet alleen kunnen chronische tekorten zo voorkomen worden, ook kunnen heel wat aandoeningen meteen bij de oorzaak aangepakt worden.

 

Met Bioamoles streven we ernaar om iedereen te ondersteunen in hun zoektocht naar geluk, gezondheid en kracht. Zo dragen wij ons steentje bij aan een vitale maatschappij!

We trekken deze kwaliteit door op vlak van wetenschap, hiervoor werken we samen met het wetenschappelijk adviesorgaan Pures. We organiseren regelmatig activiteiten om therapeuten met kennis te ondersteunen in hun adviserende functie.

We vinden het belangrijk dat de producten op een goede onderbouwde manier bij de eindconsument terecht komen.

Ontdek ons opleidingsaanbod

"Nature doesn't need people, people need nature"

Bij Bioamoles zijn we heilig overtuigd van de kracht van de natuur, heel wat van onze producten uit het Bioamoles-gamma bevatten fyto-nutriënten.

De natuur zit namelijk fantastisch in elkaar, fyto-nutriënten zijn steeds evenwichtig opgebouwd. De complexe samenstelling van planten bevat de perfecte combinaties aan inhoudsstoffen om de gezondheid van de mens te ondersteunen.

Draag bij tot het zelf-herstellend vermogen van het lichaam

Onze westerse voeding bevat helaas doorheen de jaren minder nutriënten/voedingsstoffen dan voorheen, vandaar is het aanvullen van tekorten belangrijk om de homeostase in het lichaam te behouden. Zo geven we ons lichaam de voedingsstoffen die het nodig heeft om gezond te blijven.

 

Bio Actieve Molecules


Bioamoles uitgelegd

De naam Bioamoles is afgeleid van BIO Actieve MOlecuLES en geeft meteen de focus van ons bedrijf en haar producten weer. Bioactieve molecules zijn stoffen die een bepaald fysiologisch effect teweegbrengen bij een organisme, weefsel of cel.

We kiezen voor natuurlijke ingrediënten en kruidenextracten, deze worden door het lichaam herkend en hierdoor optimaal ingezet.

Onze huisstijl weerspiegelt dan ook de molecules, de fyto-elementen en de energetische vortex die alles met elkaar verbindt.

De ladies van Bioamoles

Wist je dat het team van Bioamoles alleen maar bestaat uit echte powervrouwen?

Maak kennis met Marie, Hadewijch, Herlinde, Maria en Annelot (vlnr)! De combinatie van wetenschappelijke kennis, marketingskills, een enorme gedrevenheid en een vleugje humor maakt ons team onoverwinnelijk!

Zin om elkaar te ontmoeten?

Vraag hier uw bezoek aan met één van onze productspecialisten!

Ik wil een afspraak!