Welkom bij Bioamoles!

We zijn een Vlaams bedrijf gespecialiseerd in kwalitatieve voedingssupplementen. Bij ons ligt de focus op de natuurlijke gezondheid en bieden hierbij graag de nodige ondersteuning.


Naast ons eigen Bioamoles-gamma zijn we de officiële verdeler van alle Nutriphyt-producten voor de Vlaamse therapeuten. We brengen doeltreffende en vernieuwende producten op de markt die de noodzakelijke ingrediënten bevatten om het lichaam te ondersteunen bij het optimaal functioneren vanuit de meerwaarde van de systeemondersteuning. 

Ontdek het gammaOver ons

Een goede gezondheid is het belangrijkste bezit van de mens

De sleutel tot een goede gezondheid is voldoende beweging, de mentale gezondheid ondersteunen en gezonde voeding. Hierbij willen we als bedrijf ons steentje bijdragen, we bieden u dan ook graag de nodige ondersteuning in al deze facetten.

Ondersteun uw gezondheid

 

Boost uw lichaam tijdens de wintermaanden

 

Nu het najaar in volle gang is, hebben meer mensen de behoefte om wat extra voor zichzelf te zorgen om zo mede te zorgen voor een goede weerstand. Naast gezonde voeding, dagelijks bewegen, ontspannen en een goede nachtrust, zijn er ook verschillende stoffen die ertoe kunnen bijdragen dat jouw immuunsysteem normaal kan functioneren. 

 

Ontdek het gamma

Assortiment
  • Gratis verzending vanaf €70,-
  • Met veel liefde ingepakt in het magazijn
  • Voor 13u besteld, uw pakket wordt dezelfde werkdag verstuurd

Ondersteun uw mentale gezondheid

Studenten staan gedurende de examenperiode onder een enorme druk. Veel van hen grijpen dan ook naar medicatie om hun concentratievermogen te stimuleren, al zijn er maar weinig studenten zich bewust van de gevaren dat dit met zich kan meebrengen. Kies daarom beter voor een natuurlijke boost om deze stressy periode door te komen!

Kies voor een natuurlijke boost