Balancose

Behoud van de normale bloedsuikerspiegel1, om op gewicht te blijven2.

€ 39,90
Clean Label

Clean Label

Niet toegestaan bij zwangerschap

Niet toegestaan bij zwangerschap

Niet toegestaan bij borstvoeding

Niet toegestaan bij borstvoeding

Glutenvrij

Glutenvrij

Lactosevrij

Lactosevrij

Sojavrij

Sojavrij

Veggie

Veggie

  • Wetenschappelijk bewezen Morus alba extract met 9 klinische studies;
  • Morus alba draagt bij tot een gezond metabolisme van suikers en koolhydraten;
  • 1Chroom ondersteunt de instandhouding van een normale bloedsuikerspiegel;

  • 2Kwalitatief extract van Groene thee, helpt op gewicht te blijven.

Aantal capsules: 60
Voeg toe aan favoriete producten

Witte moerbei - Reducose®

Balancose bevat een gepatenteerd extract uit het blad van de witte moerbei, dat gestandaardiseerd is op 5% 1-deoxynojirimycine (DNJ). DNJ is wat men noemt een iminosuiker. Dit is een molecule waarbij een stikstofatoom het zuurstofatoom in de suikerring vervangen heeft.

De chemische structuur van DNJ is hierdoor nagenoeg identiek aan deze van D-glucose, waardoor het extract van de witte moerbei een gezond koolhydraat metabolisme kan ondersteunen.


Groene theebladeren

Het extract van groene thee in Balancose wordt geproduceerd met behulp van een kwalitatieve extractiemethode waarbij enkel water wordt gebruikt en waarbij 1 kg van dit extract equivalent is aan 18 kg droge theebladeren. Deze specifieke opzuiveringsmethode maakt een hoge concentratie aan actieve bestanddelen mogelijk.

Zo bedraagt de minimale hoeveelheid polyfenolen steeds meer dan 98%. De hoeveelheid interessante catechines bedraagt minstens 60%, waardoor er ook minstens 50% actieve EGCG’s gegarandeerd kunnen worden bij de inname van dit extract.


Synergie van ingrediënten

Ter vervollediging van de formule in Balancose werden aan het witte moerbei en groene theeblad extract ook nog 50 µg chroom en 5 µg Vitamine D3 toegevoegd per dagdosis.

Chroom is een sporenelement dat perfect past binnen de synergetische formule van Balancose. Enerzijds draagt chroom bij tot de instandhouding van normale bloedsuikergehalten, maar daarnaast helpt het ook bij het behoud van een normaal metabolisme van macronutriënten, zoals koolhydraten, vetten en eiwitten.

NUTRITIONELE INFORMATIE PER DAGDOSIS VAN 2 CAPSULES

Witte moerbei (Reducose®) 400 mg

Groene thee (Camellia sinensis)
waarvan EGCG's
230 mg
115 mg

Chroom 50 µg
125 %*
Vitamine D3 5 µg
100 %*

*% RI = Referentie inname


INGREDIËNTEN: Witte moerbei (Morus alba), Groene thee (Camellia sinensis), Vulstof: Aardappelzetmeel, Stabilisator: Arabische gom, Bamboe (Bambusa arundinacea), Glansmiddel: Stearinezuur, Blauwe agave (Agave tequilana), Vitamine D3 (Cholecalciferol), Chroompicolinaat.

Reducose® is een trademark van Phynova.

OPTIMALE DOSERING

2 capsules per dag

Gebruik Balancose bij voorkeur 's ochtends en 's avonds, (5 minuten) vóór de maaltijd.


SLIKPROBLEMEN?

De capsule mag geopend worden en vermengd worden in een vloeistof.


WETTELIJK VERPLICHTE VERMELDING OP VERPAKKING

  • “Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van antidiabetische behandeling” bij gebruik van extracten uit het blad van de Witte moerbei.
  • Bij gebruik van producten met groene thee extracten is het belangrijk de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid epigallocatechinegallaat (EGCG) van 800 mg niet te overschrijden. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding en kinderen onder de 18 jaar. Niet op een lege maag innemen. Niet combineren dezelfde dag met andere producten die groene thee bevatten.

Gezien de Europese en Belgische wetgeving betreffende de correcte communicatie inzake voedingssupplementen mag enkel claimvrije informatie gegeven worden over een voedingssupplement (conform aan de claimwetgeving). Het statuut van een voedingssupplement is namelijk wettelijk beperkt tot het gezond helpen houden van een gezonde mens. Elke andere mogelijke toepassing van natuurlijke stoffen mag enkel gecommuniceerd worden vanuit strikt wetenschappelijk, niet-commerciële hoek. De informatie over dit Nutriphyt-product is dan ook gelimiteerd tot bovenstaande, zowel voor de consument als voor de medische professional.


Meer informatie
Notificatienr.NUT/PL 788/52
EAN5430000149723
CNK4675-039
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Balancose
Klantvragen
Is dit product glutenvrij?
Dit voedingssupplement is vrij van gluten.
Is dit product lactosevrij?
Dit voedingssupplement bevat geen lactose.
Is dit product sojavrij?
Dit voedingssupplement is sojavrij.
Is dit product clean label?
Ja, dit product is clean label. Dat betekent dat dit product vrij is van synthetische kleur- en hulpstoffen. Het bevat enkel natuurlijke hulpstoffen en in geval van een coating voor neutralisatie van de smaak is ook deze natuurlijk. Kleurverschillen ...
Let op, enkel ingelogde gebruikers kunnen een vraag indienen.
Groene thee

Groene thee

Vitamine D3

Vitamine D3

Chroom

Chroom

Witte moerbei (Reducose®)

Witte moerbei (Reducose®)