Green Tea Mints

Matcha Groene thee in handige tabletvorm met antioxidatieve eigenschappen

€ 19,90
Clean Label

Clean Label

Toegestaan bij zwangerschap

Toegestaan bij zwangerschap

Toegestaan bij borstvoeding

Toegestaan bij borstvoeding

Glutenvrij

Glutenvrij

Lactosevrij

Lactosevrij

Sojavrij

Sojavrij

Veggie

Veggie

  • 1Goede combinatie van antioxidanten uit Matcha groene thee (Camellia sinensis) en chlorella (Chlorella pyrenoidosa);

  • Groene thee en chlorella helpen de natuurlijke weerstand te versterken en dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem;

  • Chlorella draagt net als groene thee bij tot een goede vasculaire gezondheid en ondersteunt daarnaast ook de normale leverfunctie;

  • Draagt door het gebruik van xylitol als natuurlijke zoetstof bij tot de instandhouding van de mineralisatie van de tanden.

Aantal tabletten: 120
Voeg toe aan favoriete producten

1Matcha Groene thee in handige tabletvorm met antioxidatieve eigenschappenGreen Tea Mints bevat antioxidanten uit kwalitatieve (Grade A) Matcha groene thee (rijk aan epigallocatechines EGCG/EGC) en chlorella in een vernieuwde kauwtablet met een aangenaam pepermunt aroma.


Green Tea Mints zijn gemaakt om te eten waardoor u alle voordelen van groene theebladeren kunt genieten. Hiervoor worden uiterst hoogwaardige Matcha groene thee bladeren gebruikt van superieure A-Grade kwaliteit. Groene theebladeren hebben door ze te eten ook hun nut voor het promoten van de mond- en tandhygiëne waarbij ze het behoud van gezonde tanden en tandvlees ondersteunen en helpen te beschermen tegen tandplak.


WAAROM MATCHA GROENE THEE?

Matcha zijn overschaduwde groene theebladeren die vermalen worden tot poeder. Wat Matcha groene thee zo speciaal maakt is de herkomst en productiewijze van bladeren. De verschillende manieren waarop de groene theeblaadjes behandeld worden, zijn bepalend voor de kwaliteit.


Zo worden de theeplanten met donkere zeildoeken afgedekt waardoor ze 90% minder zonlicht krijgen. Om dit te compenseren maken deze theeplanten intensief chlorofyl (bladgroen) aan en produceren de blaadjes nog veel méér aminozuren.


Hierdoor bevat Matcha groene thee 10 tot 15 keer meer interessante compenenten. Door het innemen van deze Matcha groene thee neem je 100% van de inhoudsstoffen op in je lichaam.


WAAROM GROENE THEE ETEN EN NIET DRINKEN?

Groene theebladeren bevatten behalve polyfenolen ook nutriënten zoals caroteen, vitamine E, vitamines B1, B2, B3 en C, mineralen, inclusief mangaan, ijzer, borium, selenium, minstens 12 aminozuren, chlorofyl, vezels en meer dan 500 verschillende aromatische oliën. Ruim 70% van de nutriënten in groene thee is niet goed wateroplosbaar. Door groene thee op de traditionele manier te drinken gaan dus vele nutriënten verloren aangezien groene thee slechts een in water opgelost extract is. Daarom biedt het eten van groene theebladeren meer nutritionele voordelen dan het drinken van groene thee als warme drank.


POLYFENOLEN

Groene thee is verder vooral bekend om zijn polyfenolen die samen met chlorofyl de kleur van groene thee bepalen. Groene thee heeft veel hogere niveaus van natuurlijke en ongewijzigde polyfenolen dan zwarte thee door de speciale manier waarop het bereid wordt. Langzaam stomen van de groene theebladeren inactiveert de natuurlijke enzymen die normaal de polyfenolen doen uiteenvallen. De polyfenolen vertegenwoordigen een verbazingwekkende 30% van het gewicht van de groene theebladeren.


De vier belangrijkste polyfenolen in groene thee omvatten: epicatechine (EC), epicatechine gallate (ECG), epigallocatechine (EGC), epigallocatechine gallate (EGCG).


Met Green Tea Mints neemt u al het goede van groene thee.


CLEAN LABEL

Vrij van synthetische kleur- en hulpstoffen. Met enkel natuurlijke hulpstoffen. Kleurverschillen zijn normaal en doen geen afbreuk aan de werking.

NUTRITIONELE INFORMATIE PER DAGDOSIS VAN 1 TABLET

Groene thee (Camellia sinensis)
150 mg

Chlorella (Chlorella pyrenoidosa)
34 mg


INGREDIËNTEN: Groene thee (Camellia sinensis), Zoetstof: Xylitol, Chlorella (Chlorella pyrenoidosa), Antiklontermiddel: Stearinezuur, Smaakstof: Pepermunt aroma.

DOSERING

1 à 4 tabletten per dag


SLIKPROBLEMEN?

  • De tablet kan in tweeën gebroken worden.
  • De tablet mag fijn gekauwd worden.
  • De tablet mag met een pillenvergruizer worden fijn gemaakt en vermengd met voeding of vloeistof.

Gezien de Europese en Belgische wetgeving betreffende de correcte communicatie inzake voedingssupplementen mag enkel claimvrije informatie gegeven worden over een voedingssupplement (conform aan de claimwetgeving). Het statuut van een voedingssupplement is namelijk wettelijk beperkt tot het gezond helpen houden van een gezonde mens. Elke andere mogelijke toepassing van natuurlijke stoffen mag enkel gecommuniceerd worden vanuit strikt wetenschappelijk, niet-commerciële hoek. De informatie over dit Nutriphyt-product is dan ook gelimiteerd tot bovenstaande, zowel voor de consument als voor de medische professional.

Meer informatie
Notificatienr.PL 788/26
EAN5430000149594
CNK4180-253
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Green Tea Mints
Klantvragen
Is dit product veganistisch/vegetarisch?
Dit product bevat geen dierlijke ingrediënten. Er zijn geen dierlijke hulpstoffen gebruikt bij het productieproces, noch werden dieren gebruikt bij het testen van onze producten. Bijgevolg is dit product geschikt voor mensen die een veganistisch eetpatroon...
Mag dit product ingenomen worden tijdens de zwangerschap?
Dit product mag ingenomen worden tijdens de zwangerschap. 
Mag dit product ingenomen worden tijdens de borstvoeding?
Dit product mag ingenomen worden tijdens de borstvoeding. 
Is dit product clean label?
Ja, dit product is clean label. Dat betekent dat dit product vrij is van synthetische kleur- en hulpstoffen. Het bevat enkel natuurlijke hulpstoffen en in geval van een coating voor neutralisatie van de smaak is ook deze natuurlijk. Kleurverschillen ...
Vanaf welke leeftijd mag ik dit product innemen?
Dit product mag ingenomen worden vanaf de leeftijd van 3 jaar bereikt is. 
Wat is de aanbevolen dosis Green Tea Mints?
Aanbevolen gebruik voor Green Tea Mints is 1 tot 4 tabletten/dag of zoals voorgeschreven.
Kan dit product ingenomen worden met slikproblemen?
De tabletten mogen geplet worden. De inhoud ervan kan opgelost worden in een glas vloeistof (water/sap/zuivel) of in vloeibare voeding.  Daarnaast mag ook op de tablet gekauwd worden of kunt u deze laten smelten in de mond.    &...
Is dit product glutenvrij?
Dit voedingssupplement is vrij van gluten.
Is dit product lactosevrij?
Dit voedingssupplement bevat geen lactose.
Is dit product sojavrij?
Dit voedingssupplement is sojavrij.
Is dit product vegetarisch?
Dit product bevat geen dierlijke ingrediënten. Er zijn geen dierlijke hulpstoffen gebruikt bij het productieproces, noch werden dieren gebruikt bij het testen van onze producten. Bijgevolg is dit product geschikt voor mensen die een veganistisch eetpatroon...
Is dit product clean label?
Ja, dit product is clean label. Dat betekent dat dit product vrij is van synthetische kleur- en hulpstoffen. Het bevat enkel natuurlijke hulpstoffen en in geval van een coating voor neutralisatie van de smaak is ook deze natuurlijk. Kleurverschillen ...
Let op, enkel ingelogde gebruikers kunnen een vraag indienen.
Groene thee

Groene thee

Chlorella

Chlorella