Ik ga op reis en neem mee

Ik ga op reis en neem mee...

Vertrek je bijna op vakantie? Vergeet dan zeker niet om je reisapotheek aan te vullen met enkele onmisbare voedingssupplementen! Maar welke horen daar nu precies bij? Wij geven alvast enkele tips zodat je helemaal zorgeloos kan genieten!

Voor (uit)geruste nachten

Op reis is het belangrijk om volledig tot rust te komen. En dat kan alleen maar als je goed uitgeslapen bent én ook een kwalitatieve nachtrust op hebt zitten. Dankzij het voedingssupplement Noctiphar hoef je niet te vrezen voor slechte nachten. Het natuurlijke supplement helpt je te ontspannen overdag zodat je een goede nacht kan tegemoet gaan. Bovendien is het helemaal niet verslavend en je wordt er niet slaperig van overdag.

Evenwichtige darmflora

Op reis, zeker als je naar iets meer exotische plekken trekt, bestaat de kans erin dat je last kan evaren van je darmen zoals diarree en krampen. Daarom is het een goed idee om altijd iets bij te hebben zodat je reis niet verpest wordt en je volop en zorgeloos kan genieten. Lactophar is een makkelijk kauwtablet bestaande uit 10 miljard lactobacillen en voedingsvezels. Dankzij de onmiddellijk werking, ben je meteen verlost van ongemakken.

Zorgeloze vertering

Niks leuker dan de lokale keuken ontdekken op reis, maar nieuwe gerechten met onbekende of ongewone ingrediënten kunnen soms op de maag liggen of moeilijker te verteren zijn. Enzyphar is dan je ideale reiskompaan! Het is de ideale combinatie van verteringsenzymen en ondersteunen de vertering optimaal.

Gezonde blaas

Urinaire ongemakken komen vaak op de proppen op momenten waar het echt niet uitkomt! Kies voor Vacramac om een gezonde blaas te ondersteunen en te behouden. Want geef toe, het zou zonde zijn om je reisbestemming niet verder dan het toilet te kunnen ontdekken toch?